Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Enthousiaste reacties op Open Dag Paragolf

Woensdag 10 mei hield de groep Paragolf zijn jaarlijkse Open Dag. Daarvoor hadden zich zeven mensen met een fysieke of mentale beperking aangemeld die hun eerste balletje wilden slaan. En daar hadden ze overduidelijk heel veel plezier in.
Onze pro’s en José Loomans van de Stichting Revalidatiegolf werkten belangeloos mee. De clinic werd afgesloten met een wedstrijdje op de putting green: de pro’s tegen de beginners. Voor een lange putt kregen de beginners twee keer zoveel slagen als de pro’s. Nely Broekhof begon en maakte meteen een hole-in-one, die later werd beloond met de Gouden Bal. Dat Adam later de putt ook in één slag maakte, deed niet meer ter zake. De beginners hadden gewonnen.
Wilden onze gasten na deze kennismaking verder met golf? Nou en of! Ze vinden het geweldig.