Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Top golfclinic

Top golfclinic voor Ordina 

Donderdag 12 mei heb ik een golfclinic geregeld voor mijn collega’s. We hebben een top avond gehad en daarom zou ik graag een aantal mensen in het zonnetje willen zetten.

Richard en Adam hebben weer op creatieve wijze een leuke clinic bedacht voor een groep mensen die nog nooit een club in handen hebben gehad. Nadat ze in een uur tijd alle kneepjes van de golfsport werden bijgebracht, mochten de deelnemers het tegen elkaar opnemen op onze mooie par-3 baan. Na de wedstrijd stond er een heerlijke bbq voor ons klaar. Ik wil in het bijzonder Annette Meijer en Wim Oldenhove bedanken voor de gastvrijheid. De bediening was top en mede dankzij jullie hebben we een geweldige avond gehad. Mijn collega’s zijn enorm enthousiast geworden over de golfsport en dat is aan jullie (Richard, Adam, Annette en Wim) te danken.

Wij komen zeker een keer terug voor deze goed verzorgde clinic en ik raad het andere leden van harte aan.

Met vriendelijke groet,

Laura-Ann Mulder