Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Gratis golfclinic voor mensen met een beperking

Mensen met een beperking kunnen op woensdag 11 mei gratis kennismaken met golf. De Semslanden organiseert dan een speciale clinic. Zo kunt u zelf ervaren of golf ook voor u een leuke (recreatie)sport is.

Klik hier voor het nieuwsbericht van RTV Drenthe.

Voor wie?

Golf kan door iedereen worden gespeeld. Ook door mensen met een beperking vanwege spierletsel, ALS, niet-aangeboren hersenletsel, PTSS, dwarslaesie, etc. Binnen onze club is al een groep “paragolfers” met diverse lichamelijke of geestelijke beperkingen. En allemaal beleven ze veel plezier aan golf.

Twijfelt u of deze clinic geschikt voor u is? Bel ons dan gerust op 0651 357148.

Het programma

Woensdag 11 mei bent u vanaf 12 uur welkom in ons restaurant, eventueel met uw begeleider. We ontvangen u met een kopje koffie en u krijgt uitleg over het programma.
Om 13:00 uur gaan we naar de driving range. Onze golfleraren leren u de slagen, afgestemd op uw specifieke beperking. En heel misschien loopt u ook al uw eerste hole.
We sluiten af op het terras met een drankje. Dat is het moment om ervaringen uit te wisselen met andere paragolfers die al langer bij onze club spelen.

Niks meenemen

U hoeft niks mee te nemen behalve uw goede humeur. Wij zorgen voor stokken, ballen en eventuele hulpmiddelen. Er staan buddy’s klaar die u overal mee helpen.

Inschrijven

U kunt zich voor deze gratis clinic inschrijven door een mailtje te sturen naar secretariaat@semslanden.nl. Vermeld daarin svp uw adresgegevens, leeftijd, beperking en eventuele eerdere ervaring met golf.

Waarom bij de Semslanden?

Bij de Semslanden zijn we al jaren bezig met “paragolf”, golf voor mensen met een beperking. We hebben daarvoor allerlei voorzieningen gerealiseerd: een invalidentoilet, een hellingbaan naar het terras, verharde paden en zelfs een eigen paramotion-cart voor spelers met een dwarslaesie. Maar het belangrijkste zijn onze ervaren vrijwilligers. Ze weten welke hulp paragolfers nodig hebben. En ze organiseren elke woensdag een inloop voor paragolfers. Daar bent u straks ook van harte welkom.