Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Nieuwe groepsindeling jeugdgolf

Alle ouders en jeugdleden hebben de nieuwe groepsindeling voor de lessen per mail ontvangen. Deze is zorgvuldig en samen met de golfprofessional opgesteld. De groepen A-B en C zijn wat aangepast. Voor de spelers van groep B die naar A zijn, betekent dat op vrijdag in plaats van zondag trainen.

Planning
De eerste lessen zijn op vrijdag 27 en zondag 29 augustus. Als je in een andere groep zit, let dan op een eventueel andere lestijd. De planning van de lessen staat op de site. Als je een keer niet kunt, graag tijdig afmelden in de groepsapp.

In tegenstelling tot deze planning organiseren wij GEEN rabbit voor de jeugd op zondag 29 augustus. Wel kun je meedoen met een FUN wedstrijd in het kader van het lustrum van de club. De Lustrumcommissie heeft daarover gemaild.

NJGT
Heb je je handicap? Doe dan mee met de NJGT wedstrijden. Zodra de inschrijving voor de individuele wedstrijden geopend is, ontvang je hierover bericht. Zo is er op 5 september een in Glimmen. Op zondag 12 september is deze wedstrijd bij ons, dus houd die datum alvast vrij. We gaan er uiteraard vanuit dat al onze jeugdleden met handicap meedoen.

Competitie
Een aantal van onze jeugdleden speelt met de vaste competitie mee. Team 1 (jeugd 36 holes) zit in poule J6 en is op 31 oktober gastheer. Team 2 (jeugd 18 holes) zit in poule J104 en is op 24 oktober gastheer. De teamsindeling volgt half september en wordt in overleg met de pro’s bepaald. De wedstrijddata zijn: zondag 3 – 17 – 24 -31 oktober en 7 november.

Geen mail
De jeugdcommissie gebruikt de mailadressen zoals bij het secretariaat bekend zijn in de ledenadministratie. Klopt het adres niet (meer), geef dit dan aan het secretariaat door.