Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Talentvolle jeugd

Ons jeugdlid Mike van Krimpen werd nummer 8 in zijn categorie op de Dutch Kids wedstrijd afgelopen zondag 2 augustus op de Wouwse Plantage. Binnenkort hebben we op de Semslanden ook een grote jeugdwedstrijd.

Naast Mike hebben we ruim dertig jeugdleden die actief trainen met de pro’s op onze club. Zij hebben elke vrijdag of zondag les, afgewisseld met sportieve wedstrijden. Zo vond de Ryder Cup voor de zomer plaats en deden de jongere golfers al een recreatieve wedstrijd op de Par 3 baan.

Wedstrijd
Op zondag 12 september organiseert de jeugdcommissie de Noordelijke Jeugd Golf Tour. Dit is een laagdrempelige wedstrijd voor jeugdspelers met een handicap. Houd de site in de gaten voor meer informatie.