Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Fondswerving nieuwe paragolfer super geslaagd

Prachtig ! De leden hebben afgelopen maanden € 4200 bijgedragen aan de campagne voor de aanschaf van een nieuwe paragolfer. Onze hartelijk dank.
Samen met de RABO bank, Beatrixoord, de Gemeente hebben we nu in totaal € 28.000 ontvangen. Hiermee kopen we een gloednieuwe driewieler, een aanhangwagen en financieren 5 jaar onderhoud en huisvesting. De aanhangwagen gaan we gebruiken voor demonstraties en clinics in de regio.
De nieuwe paragolfer is besteld. Greenkeeper Arie zorgt voor een extra stallingsruimte in de huidige buggystalling. De paragolfer verwachten we medio mei. Tegen die tijd organiseren we een open middag voor de leden en de sponsors. Nader bericht volgt.

Tot slot: Wist u dat de vaste woensdaginloop voor golfers met een beperking weer is begonnen? Iedere woensdag van 12-13 u spelen en oefenen. Iedere maand 1 x les en iedere maand ook put en chip wedstrijd.
Heeft u familieleden of kennissen met een lichamelijke beperking of bijvoorbeeld burn out. Introduceer hen op de woensdag. Onze buddy’s staan klaar. Van harte welkom.