Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Honden niet in de brasserie

Bij steeds meer golfclubs zijn honden welkom. Ook bij ons. Ze mogen zelfs in het clubhuis, maar vanaf 1 januari beslist niet in de brasserie. Daarom zijn er op diverse plaatsen stickers verschenen die dat duidelijk maken.

Honden mogen wel op het terras. Maar als ze niet heel goed luisteren, moeten ze worden aangelijnd. En als de bediening erom vraagt ook, zonder discussie. De brasserie in lopen — hoe verleidelijk ook — is voor honden streng verboden, zelfs aan de lijn met het baasje.

Uw hond mag ook in de baan en eventueel in de buggy. Onder dezelfde voorwaarden: heel goed luisteren of aan de lijn. Als eigenaar dient u altijd een poepzakje bij u te hebben en het te gebruiken wanneer nodig.

Foto’s en beeldbewerking Rob Bootsma