Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

NG heeft een nieuwe kampioen

Afgelopen donderdag werd de laatste wedstrijd van het Next Generation zomerseizoen gespeeld. Maar liefst 56 mensen speelden in het zomerseizoen mee om een plekje op de gouden driver te bemachtigen. Ook bij dagen waarin de temperatuur opliep tot 40 graden waren de NG’ers in grote getallen op de baan te vinden. Aan de hand van een best of 5, is er uiteindelijk weer een top-3 uitgekomen. Ciska Kelholt werd met 43 punten eerste, Richard van Leeuwen met 35 punten tweede en Anthony ter Veen met 27 punten derde. Hun namen zijn op een plaatje gegraveerd en aan de gouden driver in het clubhuis bevestigd. Helaas was Anthony op de finaledag afwezig, maar hierbij een foto van de nummers 1 en 2. Van harte gefeliciteerd Ciska, Richard en Anthony.

Eind september starten we weer met de wintercompetitie. Wij hopen dan nog meer NG’ers te verwelkomen.