Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Aanmelden regellessen en/of examen

Als u baanpermissie hebt gekregen, wilt u natuurlijk ook snel uw WHS handicap halen. Daarvoor dient u eerst het regelexamen van de NGF af te leggen. De club geeft periodiek spelregellessen om u alle facetten van het spel te leren. Het examen wordt afgenomen door een lid van onze Handicap- en regelcommissie.

De cursus en het examen zijn gratis voor leden van de Semslanden. Bent u geen lid — bijv. omdat u een “vrije golfer” bent — dan betaalt u € 30,- voor de lessen en € 10,- voor het examen. Wordt u in hetzelfde jaar lid van de club, dan wordt uw les- en examengeld verrekend met uw contributie.

DatumRegelles Examen
18 mei9.30 - 12.30
1 juni9.30 - 10.30

Let op
– De genoemde data voor de lessen en examens zijn onder voorbehoud. Ze zullen alleen plaatsvinden bij voldoende deelname.
– In onderstaand aanmeldformulier dient u de datum van les en examen op te geven. Zonder tegenbericht wordt u op die datum verwacht.

Advies voor voorbereiding op cursus en examen

* In de proshop is het boek “Golfregels voor startende golfers” te verkrijgen. Een goed leesbaar en geïllustreerd boek over de basisgolfregels en de praktijk van de etiquette. In dit boek is ook een deel over de examenvragen opgenomen.
* Op de website van de NGF staan alle vragen waaruit de regelexamens (30 vragen) worden samengesteld.

Klik hier om het examen te oefenen

Aanmeldingsformulier regellessen en/of -examen

    • Ik geef me op voor *


    De velden met een * zijn verplicht. Hebt u nog geen lidcode dan kunt u een nul invullen en uw contactgegevens in het vak “Opmerking” noteren.