Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Heren 1-27 holes

Beste Semslanders,

Zondag 14 april speelden wij onze tweede wedstrijd op de Gelpenberg tegen de Breuninkhof. We hadden de eerste start dus waren op tijd te Aalden. De koffie stond klaar, dronken een bakkie en gingen met z’n allen richting de range!

Ingeslagen en wel melden we ons op de eerste tee. Jeroen en Geert waren de eerste greensome. Zij bleken te sterk voor hun tegenstander. 2-0!  Willem en Reinoud de tweede greensome. Ook zij waren niet te stoppen. 4-0! Mark en Paul (alias John Daly), hetzelfde liedje. Zij wonnen. 6-0!

Ook Bob en Harry kwamen kijken, teambuilding! Dat was nog eens relaxt lunchen!

In de middag , bleek toch dat er een paar spelers hun kruit hadden verschoten. Maar we wonnen met 12-6! Lekker geborreld en lekker genoten van het buffet.

Daarna met 10 andere teams voor de buis, er stond 1 grote televisie in de hoek in het clubhuis van de Gelpenberg. Ik voelde al wat spanning tijdens mijn single wedstrijd maar dat kon niet op tegen de wedstrijd op Augusta.

Ik verloor, maar hij won!

Tiger!  Hello world!

De volgende wedstrijd spelen we op “Parc Sandur” tegen de Havelte. We hebben er zin in! Word vervolgd.

Groeten namens heren 1 (27 holes),

Reinoud!