Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Heren-4 zondag (27 holes)

Afgelopen zondag 14 april mocht heren 4 in Vlagtwedde bij GC Westerwolde opdraven om tegen  heren 3 van Holthuizen (Roden) te spelen. Het weekend hiervoor hadden de meesten van ons de 9 holes baan al 2 keer gespeeld. Dus goed voorbereid en met goede zin zijn wij de strijd aangegaan tezamen met onze competitie debutanten Okko Slim en Harm Jan Kuiper.

Dat het moeilijk zou worden wisten wij op voorhand, aangezien de HCP van onze tegenstanders 10 of nog lager is dan die van ons. Des te opmerkelijker is het, dat Lammert en Richard in de eerste greensome gelijk hebben gespeeld. Klasse mannen! In de 2 andere greensomes wisten wij hier en daar te winnen en gelijk te spelen (mede door het goede spel van Okko), maar helaas verloren wij er meer. In al onze singles was het beeld hetzelfde als in de laatste 2 greensomes. Af en toe wonnen wij een hole en stonden zelfs soms up, maar helaas waren onze tegenstanders net een maatje te groot voor ons.

Ondanks ons verlies met 17-1 kijken wij tevreden terug, gezien wij op of boven ons niveau hebben gespeeld en weer veel hebben geleerd!