Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Wedstrijdverslag Heren senioren 2

Op 12 april mochten we eindelijk van start gaan met onze seniorencompetitie op de Gelpenberg. De meeste teams waren al twee weekenden aan het spelen en dan is wachten altijd lastig. We kwamen geweldig uit de startblokken en tot onze eigen verassing stonden we na de greensomes met 6-0 voor. Alle drie de teams begonnen zeer gemotiveerd en sleepten hoewel er zelfs een drie down had gestaan na 5 holes de volle winst .Met dit in onze achterzak gingen we goed gemutst aan de lunch. Ik heb geen idee wat er gedurende lunch gebeurde maar in de middag liep het geheel anders. Hoewel de meesten in de singles wel kansen hadden om de totaal winst veilig te stellen lukte het niet. Hatte begon goed en haalde een gelijkspel binnen. Karst kreeg kans na kans maar benutte ze niet en pech op de 17e hole betekende het eerste verlies. Tussenstand 7-3.Nog maar 3 puntjes van de resterende 10 binnenhalen voor de winst. Het lukte Harry en Jurry niet. Dus 7-7. Dan hoop op de volgende 2 flights. John zorgde voor 9-7 met een goede overwinning en we wachten in spanning op Ko. Helaas was het hem net niet gelukt om zijn partij te winnen.

Eindstand dus 9-9. Een spannende wedstrijd met twee gezichten. Een voor de lunch en een na de lunch. Bijzonder was dat de andere wedstrijd in de poule ook 9-9 werd. Volop spanning in deze poule dus.

Op naar de volgende wedstrijd tegen Lauswolt op de baan van Havelte.

Senioren 2