Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Hemmeltied

Hemmeltied van RTV Drenthe is een Drentstalig radioprogramma voor de hele familie en wordt elke zaterdagmorgen uitgezonden vanaf een lokatie ergens in Drenthe. Op zaterdag 21 april was de lokatie Golfclub de Semslanden. De presentatie was in handen van Leonie van der Werf en Harm Dijkstra.

Het format was een combinatie van muziek, interviews met diverse Semslanders en een quiz tussen twee teams van drie personen. In dit geval was er een team van Drenten bestaande uit captain Hero Wit, Ina Mennega en Christiaan Post dat streed tegen de Grunnegers en dat team bestond uit captain Christophe de Jonge, Ina Tien en Gert Verver. Nadat alle onderdelen zoals het beantwoorden van vragen, afmaken van liedjes en zelfs een puttingmatch waren voltooid bleken de Drenten met een neuslengte te hebben gewonnen. Logisch dat een Drents team won in een Drents programma. De interviews werden afwisselend gehouden door Leonie van der Werf en Harm Dijkstra die blijk gaven van een uitstekende voorbereiding. Nadat voorzitter Christophe de Jonge als eerste aan de beurt was geweest werden achtereenvolgens de volgende personen geinterviewd:

Rob Bootsma als schrijver van het o.a. het boek : Moord op het Semspark”,

Ina Tien als de grote motor achter onze par-3 (Drieveld) wedstrijden,

Christiaan Post als voorzitter van de Jeugdcommissie,

Jon de Lange als uitbater,

Gert Verver als coordinator van alle vrijwilligers,

Laura Ann Mulder, als voorzitter van de Young Member Commissie,

Karst Hoogsteen als baancommissaris en de man achter het verkrijgen van de “Landgoedstatus”,

En tot slot: Harry Rundberg als paragolfer. Harry werd geinterviewd door Leonie, die buitengewoon verbaasd was over de techniek van Harry’s parabuggy en nog verbaasder toen Harry aantoonde dat hij niet alleen rechtop staand kan golfen, maar ook knuffelen.

Al met al een hele leuke uitzending en een geweldige reclame voor onze golfclub. Het programma is terug te luisteren via de site van RTV-Drente.

Hier de foto’s met dank aan Jurry Swart: