Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Receptie verhuist naar nieuwe proshop

Met ingang van dit jaar veranderen er een paar dingen bij de proshop en het secretariaat.

Jeroen Jansen, eigenaar van GolfUSA Assen, gaat in samenwerking met de pro’s de shop runnen. Voor u verandert daarin niet zoveel.  De pro’s concentreren zich op wat ze het liefste doen: les geven, clubfitten en verkopen. Voor het boeken van lessen kunt u nog steeds gewoon in de shop terecht.

Voor Aafke proberen we het werk wat te verlichten. Ze was grote delen van de dag bezig om mensen te helpen aan de balie en daardoor kwam ze tijd te kort voor het secretariaat. Daarom verhuist de receptie ook naar de proshop.

Waarvoor naar de shop?

De shop is geopend van dinsdag t/m zondag. Dus alle dagen — ook het weekend — behalve maandag. Op maandag wordt de receptie waargenomen door het secretariaat.
Waarvoor gaat u voortaan naar de shop?
– greenfees
– handicarts: reservering en sleutelbeheer
– uw nieuwe NGF-pas, jaarsticker e.d. (vanaf 23 januari)
– alle andere dingen waarvoor u tot nu toe naar de balie liep

Jeroen Jansen

Wellicht kent u Jeroen al. Hij is al jaren lid van de club. Zoon van Geert en Alice, broer van Karin en Lianne. Hij heeft zelf handicap 4.1.
Jeroen runt niet alleen de shop, maar is ook onze nieuwe hospitality manager. Hij regelt de ontvangst van groepen, maakt aanbiedingen voor clinics en bedrijfsuitjes, en hij zorgt dat gasten zich welkom voelen. Hij beheert daarom ook de baanagenda en noteert reserveringen.
Wilt u dus iets organiseren op de Semslanden, dan moet u allereerst bij Jeroen zijn. Hij maakt, in overleg met Jon, een mooi all-in aanbod voor u.
U kunt Jeroen bereiken via de shop en natuurlijk altijd via hospitality@semslanden.nl.