Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Nieuwjaarsreceptie

Zondag 7 januari vond de traditionele nieuwjaarsreceptie plaats. Ruim honderd leden wensten elkaar het allerbeste voor 2018. Rond de klok van vier nam voorzitter Christophe de Jongh het woord. Na iedereen welkom te hebben geheten, verzocht hij alle aanwezigen te gaan staan en werden de zes, in 2017 overleden leden herdacht met een moment stilte. Vervolgens volgde een verhaal over een slak, een schildpad en een kikker. Uw scribent twijfelde of het nu een parabel dan wel fabel was, in ieder geval werd eenieder verzocht na te denken met welk dier men zichzelf zou kunnen vergelijken. Als golfer dan. Al snel bleek dat onze vereniging meer uit kikkers dan uit slakken en schildpadden bestaat. Althans: ik heb zelden een slak of een schildpad zo hard horen kwaken.

En toen was het tijd voor de golfers en runners up van het jaar. Te beginnen met de jeugd.  Daar gingen de twee hoofdprijzen naar Ben Paul en Mike van Krimpen. Bij de senioren ging de eer naar Renee Klerks en Peter de Vries.

Na afloop genoten zo’n zeventig mensen van het uitstekende en culinair hoogstaande Nieuwjaarsbuffet bereid door onze nieuwe kok Tiemen. Het bleef nog lang gezellig in het clubhuis.

Hier de foto’s met dank aan Aafke  en Ina Tien: