Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Stamppot-3

Zondag 14 januari was er geen parkeerplek meer te vinden op de Semslanden. Maar liefst 106 deelnemers aan de Stamppot verdeeld over vier categorieen: strokeplay 18 holes, stableford 18 holes, stableford 9 holes en stableford Drieveld en dat allemaal in FBBB. Namens de wedstrijdleiding verrichtten Ina Tien en Bernard Talsma de prijsuitreiking. De volledige uitslag vindt u onder “Wedstrijden-Uitslagen”. Vermeldenswaardig is de overwinning van Karin Jansen en Martine Schippers in de 18 holes strokeplay. Zij presteerden het o.a. dankzij 5 birdies, om met 69 slagen bruto binnen te komen. Lucio Rogantini sloeg een hole-in-one op hole 18 van Drieveld. Conform de nieuwe spelregel bedacht door het bestuur, kreeg hij een flesje “prik” en hoefde hij de hele goegemeente niet te tracteren op een rondje. Na afloop genoten ruim 70 deelnemers van het voortreffelijke stamppotbuffet. De vierde Stamppotwedstrijd vindt plaats op zaterdag 10 februari. Ons advies is zo snel mogelijk inschrijven, want het gaat zonder twijfel weer druk worden.

Hier de foto’s van o.a. alle winnaars, met dank aan Ina Tien en Liesbeth Hoyer: