Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Presidents Cup

Donderdag 31 augustus had onze club de eer om de jaarlijkse NGF voorzitters wedstrijd te mogen organiseren. Naast de president van de NGF, Willem Zelsman, namen ruim twintig voorzitters deel. Veel complimenten over zowel de baan als de horeca. En …..voorzitters kunnen niet alleen maar vergaderen en praatjes maken, er zijn er bij die echt kunnen golfen: De winnaar, Gerard van Dam, voorzitter van Golf4Holland, de zestig jaren reeds gepasseerd, met een single handicap van 3,6 , speelde probleemloos een ronde 18 holes bruto van 76 slagen!  Ook Gerard was zeer lovend over de baan. Kortom, een prima dag. Dank aan alle betrokkenen binnen de club, met name Hugo en Els Hassfeld die de wedstrijdleiding uitstekend verzorgden.

Christophe de Jongh voorzitter.

Hier een foto-impressie, met dank aan Aafke Dijkema: