Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Clubkampioenschap Matchplay Senioren 2017

Het allereerste Matchplay  Clubkampioenschap Senioren!

Twee dagen mooi weer, een prachtige golfbaan, een leuke wedstrijd, wat wil je nog meer. Zaterdag  Matchplay kwartfinales, plus een groep van elf gasten, tevens het Musselkanaalse Bruintje Beer Tournooi met 21 deelnemers en zondag de halve finales en finales plus de herkansingswedstrijd.
De finale van de dames bruto, (zonder handicapverrekening) won Ineke Wit van Annemieke Sanderse en bij de dames netto, (mhv) won Dina Brouwer van Edith Stark. De finale van de heren netto (mhv) werd gewonnen door John van Gemert met Hero Wit als tweede, en bij bruto (zhv) was Bart Buitenhuis de beste en werd Marcel Vervest nummer twee. Bijna alle wedstrijden werden pas op het laatst beslist!

Alle Matchplaykampioenen, Ineke, Dina, Bart en John, van harte gefeliciteerd!

De herkansingswedstrijd werd gewonnen door Reint de Wit. De verdere uitslagen kunt u  vinden op de site. De Weco wilde de senioren Matchplay wedstrijd voor zoveel mogelijk senioren aantrekkelijk maken, d.m.v. twee categorieën, met en zonder handicapverrekening. En om voor wat meer reuring op de baan te zorgen tijdens de finale dag, voor beide categorieën een herkansingswedstrijd.
We hebben gemerkt dat sommige dingen beter kunnen, en gaan de wedstrijd uiteraard evalueren. Maar het was een prachtig golfweekend!

De wedstrijdleiding.

De wedstrijdleiding was in de ervaren handen van Janny en Adriaan Welbergen samen met Marcel Vervest. Uiteraard werden zij daarvoor bedankt en letterlijk in de bloemetjes gezet. (Red)