Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Feestweekend 26 en 27 augustus

Foto’s Annelies Gjaltema bekijken

Het weekend van 26 en 27 augustus vierde de Semslanden haar 31ste verjaardag. Zaterdag met een Invitee FBBB wedstrijd waaraan 56 spelers deelnamen. De verrassende winnaars werden Gert en Ineke Verver met maar liefst 42 stableford punten. Na afloop werd de brug bij hole-9 officieel geopend. Na de enthousiaste speech van voorzitter Christophe de Jongh, nodigde hij  achtereenvolgens Freddy Dijk, de hoofdsponsor van de brug, Karst Hoogsteen, bestuurslid en baancommissaris, Arie Wiegertjes, Hoofd Greenkeeper en Gert Verver, voorzitter Commissie Groen uit, de plaquette op het bord te schroeven. De vier heren deden dat niet alleen vlot, maar ook vakkundig. Vervolgens kon het feest beginnen. Iedereen kon genieten van een heerlijk Italiaans buffet en de swingende muziek van de Dog Trail Bluesband.

Zondag werd de traditionele Cross Country gespeeld. Een meer dan uitdagend parcours, bedacht en uitgezet door Bob Simons en Marcel Vervest. Ruim 60 deelnemers beten zich letterlijk en figuurlijk stuk op dit meer dan verrassende parcours. Ina Mennega won de stableford wedstrijd en Bart Buitenhuis de strokeplay. De laatste kreeg uit handen van vice voorzitter Rob Bootsma de schitterende wisselbokaal. De voorzitter bedankte de organisatoren, Annemieke Sanderse, Peter Gijselman, Marcel Vervest en Rob Bootsma met een flesje wijn. Tevens had hij een boeketje voor Annelies Gjaltema die het hele weekend als een soort paparazzi overal aanwezig was om foto’s te maken. U kunt haar foto’s bekijken in het foto-album.

Hie twee foto’s van de organisatie en de winnaars: