Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Catharina van der Zee en Kevin Reints clubkampioenen Strokeplay

Maar liefst achttien bekers werden er uitgereikt op de tweede dag van het clubkampioenschap Strokeplay. Dat was te danken aan de succesvolle nieuwe formule die de Wedstrijdcommissie had bedacht. Dit jaar werd niet alleen gestreden om de titel Clubkampioen Strokeplay (dwz. bruto), maar waren er ook de categorieën Netto strokeplay (met handicapverrekening) en Netto strokeplay 9-holes. En dat voor zowel dames als heren, inclusief tweede en derde prijzen.

Vice-voorzitter en opperspreekstalmeester Rob Bootsma zette op zijn bekende relaxte wijze alle winnaars in het zonnetje. U ziet ze hierboven op onze brug staan. De tweedaagse resultaten kunt u elders op deze site vinden  via Wedstrijden en competities -> Meerronde.

Clubkampioen bij de dames werd Catharina van der Zee. Ze sloeg bovendien een hole-in-one op hole 6, waarvoor ze dit keer niet werd beboet met een rondje voor de zaak, maar beloond met een fles champagne.
Kampioen bij de heren werd niet helemaal onverwacht Kevin Reints, die echter concurrentie begint te krijgen van de nog jongere jeugd in de persoon van Peter de Vries.

De wedstrijden waren voortreffelijk georganiseerd door Hugo en Els Hassfeld, die daarvoor uitbundige lof kregen van de vice-voorzitter en een klaterend applaus van alle deelnemers.