Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Speciale lustrum wedstrijd

Onze golfclub bestaat dit jaar 30 jaar en het bestuur organiseert in het kader van het zesde lustrum een speciale wedstrijd, genaamd Reünie der kampioenen. Een eerbetoon aan de ikonen van de club, waarbij de kampioen van nu zich kunnen meten met de kampioenen uit het verleden.

Op vrijdag 26 augustus 2016 zijn alle (oud) Clubkampioenen en Golfers van het jaar van de afgelopen 30 jaar uitgenodigd voor een bruto strokeplay wedstrijd over 18 holes. Onder de 50 jaar wordt gepeeld van blauw en wit en vanaf 50 jaar wordt gespeeld van rood en geel.

Alle leden zijn uiteraard van harte welkom om de kampioenen vanaf het terras of vanuit de baan te aanschouwen. Na afloop van de wedstrijd is er voldoende tijd om herinneringen op te halen.

Huidige leden kunnen zich rechtstreeks inschrijven via de wedstrijdkalender en oud leden kunnen zich opgeven door een mail te sturen aan Ineke Wit-Ree, ineke.wit@ziggo.nl.

Benieuwd naar de kampioenen, zie bijgaand overzicht.