Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Jessie in Utopia

jessie6

Het zat al een tijdje in de pijplijn, maar toch nog sneller dan verwacht is ons lid Jessie van de Graaf toegetreden tot de Utopia-club. Jessie is 24 jaar, single en woont in Bourtange. Hij is eigenaar van een incassobureau geweest en werkt nu als zaakwaarnemer voor voetballers. Jessie heeft zelf ook op hoog niveau gevoetbald, maar is later de golfwereld ingerold. Zijn huidige handicap is 1,7. De laatste maanden was hij bijna dagelijks op  onze golfbaan te vinden. In Utopia wil hij zijn zakelijke ervaring gebruiken. Hij kan helpen met de financiën en bij de organisatie van de BV. Jessie wil geld verdienen door een mini golfbaan aan te leggen en golflessen te geven. Ook wil hij bij de baan een paar lodges bouwen, zodat er een compleet golfarrangement kan worden aangeboden. We mogen aannemen dat er speciale tarieven komen voor leden van de Semslanden.  Utopia is voor Jessie geslaagd, wanneer hij op persoonlijk vlak gegroeid is, de golfbaan winstgevend is en hij Utopia naar een hoger level heeft getild.

Voor de (nog)niet kijkers: elke dag 19.30 uur, SBS6.

jessie1 jessie2 jessie3 jessie4