Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Stamppot-5

De voorspelde natte sneeuw op zondag 6 maart viel overal, behalve op de Semslanden waar het zonnetje scheen en gevochten werd om een terrasstoel. Zeventig deelnemers aan de stamppotwedstrijd genoten van het mooie weer en er werden prima scores binnen gebracht. Winnaars in groep-1 18-holes werden op matching card Louis Huizenga en Peter Wehnes met 41 punten. In groep 2, 18-holes ging de eerste prijs met 37 naar Jurry Swart en Richard Hummel. Winnaars in groep-3, 9-holes, werden Ina Tien en Johan Tromp. De wedstrijdleiding was weer in de ervaren handen van Chris en Gertruud Westen. De stamppot smaakte uitstekend en daarmee was het in alle opzichten weer een zeer geslaagde dag. Volledige uitslag vindt u onder “Wedstrijden”.

Hier de foto’s van de winnaars:

st-2st-4st-1