Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Rydercup en Solheimcup

De Semslanden organiseert in samenwerking met De Golferij een drietal Solheimcup en Rydercup wedstrijden.
Deze cups gaan, zoals wij ze kennen, tussen USA en Europa. De wedstrijd wordt in ons geval gehouden tussen spelers van De Semslanden en jaarkaarthouders van De Golferij.

De eerste wedstrijd is gespeeld op zondag 12 maart  onder geweldige weersomstandigheden. In totaal waren 44 golfers in de baan. Er werd een strokeplaywedstrijd gespeeld zonder handicap verrekening. De stand na de eerste wedstrijd is: 11 punten voor de Golferij en 10 punten voor de Semslanden. Eerlijkheidshalve moeten we vermelden dat er een aantal leden van de Semslanden bereid waren om voor de Golferij uit te komen.

Inititatiefneemster en wedstrijdleider Ina Tien kan terugzien op een geslaagde eerste dag en wij hopen dat de volgende wedstrijden, die plaatsvinden op 23 april en 21 mei, minstens zo succesvol zijn als deze eerste dag.

Hieronder een aantal sfeerbeelden:

ry1 ry2 ry3 ry4 ry5 ry6 ry7