Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Informatie NGF Competitie

Voorspeelregeling

Voorjaar 2023

In de week voorafgaand aan de competitiedag kunt u voorspelen tegen ons introductietarief. Dat bedraagt momenteel €40,- p.p. voor 18 holes en €30,- p.p. voor 9 holes. Wij verzoeken u om het voorspelen af te stemmen met de captain van ons ontvangende team. Om te controleren of de baan beschikbaar is en een starttijd te reserveren kunt u vooraf contact opnemen met onze proshop: telefoon 0599 -564458.

Alle teams die onze golfclub bezoeken tijdens de NGF-competitie, worden door het Semslanden-team ontvangen met thee of koffie en iets lekkers. Uw team krijgt een lunch aangeboden op basis van wederkerigheid. Voor de overige consumpties wordt per team een consumptiekaart aangemaakt.

Het is mogelijk om na afloop van de wedstrijden in ons restaurant te dineren. De captains stemmen onderling de exacte invulling af. Hiertoe zal de captain van het Semslanden-team het initiatief nemen.

Ballen voor de driving range zijn gratis te gebruiken door de gastteams, ook op basis van wederkerigheid. De “ballendruppel” voor uw team kunt u afhalen bij de proshop.

De gebruikelijke starttijden gelden zoals beschreven in het competitiereglement van de NGF. Indien er iets verandert, zal de captain van de Semslanden de bezoekende teams daarover tijdig informeren.