Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Trolley’s of draagtassen?

 

Na een week sluiting is de grote baan weer open. Een aantal jaren terug hebben we met de baancommissie overlegd welke maatregelen we in de herfst, winter gaan nemen i.v.m. wel of geen trolleys en bijvoorbeeld alleen draagtassen. Voor een groot aantal leden is een draagtas slecht hanteerbaar en daarom hebben we destijds ervoor gekozen om niet over te gaan op een trolley verbod, maar indien mogelijk draagtassen te gebruiken.

Het is goed om dit ook deze periode onder de aandacht te brengen, de baancondities zijn nu kwetsbaarder dan in het groeiseizoen. Je hebt nu namelijk geen herstel meer van het gras.

En wanneer u een trolley gebruikt, dan bij voorkeur met speciale brede wielen.

Arie Wiechertjes

wielen