Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Nieuw: 9-holes lidmaatschap op 18-holes baan

Nieuw: 9-holes lidmaatschap op 18-holes baan

Bij de Semslanden introduceren we iets nieuws: een 9-holes lidmaatschap op een 18-holes baan. En dat voor maar € 595,- per jaar.
Dit is inclusief een lidmaatschap bij De Golferij in Eelde en gebruik van onze 9-holes par3-baan, driving range en oefengreens. En uiteraard inclusief hospitality chain, introductietarieven, etc.

Bij de Semslanden hebben we 18 holes. In de oneven weken starten we op hole 1, in de even weken op hole 10. Als 9-holeslid slaat u altijd af van de starthole. U speelt dus om de week een andere negen. Dit betekent twee keer zo veel variatie als bij een 9-holes baan.

Naast onze 18-holes wedstrijdbaan hebben we een par3-baan van 9 holes. Deze kunt u ook spelen en eventueel vastknopen aan uw 9 holes op de wedstrijdbaan.
Wilt u toch een keer een hele ronde van 18 holes lopen, dan kan dat natuurlijk. U betaalt dan greenfee voor 9 holes tegen het introductietarief (momenteel € 25,-).

Voor 9-holesleden gelden verder dezelfde rechten en regels als voor gewone 18-holesleden. U kunt meespelen met de competitie en clubwedstrijden, gasten introduceren tegen een verlaagde greenfee, u krijgt korting op banen in onze hospitality chains, etc. Als 9-holeslid hebt u dus heel veel mogelijkheden voor een heel bescheiden contributie.