Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Maandbeker-3

Het werd een lange dag op de langste dag en zeker voor de wedstrijdleiding Lothar en Liesbeth Hoyer. De laatste flight van groep-2 had meer dan vijf uur nodig voor ze het clubhuis terug konden vinden, waardoor de prijsuitreiking pas tegen vieren plaatsvond. Tegen zessen konden ook de winnaars in groep-1 gehuldigd worden. Hier onder de foto’s van de winnaars. Vermeldenswaardig is de prestatie van Evert Meijer. Nadat de laatste bal in de derde rond van het US-Open op Chambers Bay was geslagen, nam hij nog een borrel en dook tegen vijf uur zijn bed in. Na nog geen drie uur slaap, moest hij alweer vertrekken richting Semslanden. Ondanks, of misschien wel dankzij dat korte nachtje presteerde hij bijna buitenaards door een rondje 85 bruto te lopen, ofwel 66 netto en daarmee de maandbeker binnen te slepen. Chapeau Evert!!

De volledige uitslag staat op de site.

V.l.n.r.: Peter Paul Wageborg, winnaar groep-2 met 68 netto, Annie Hilberts, winnaar dames groep-2 met 72 netto, Liesbeth en Lothar Hoyer.
V.l.n.r.: Peter Paul Wagenborg, winnaar groep-2 met 68 netto, Annie Hilberts, winnaar dames groep-2 met 72 netto, Liesbeth en Lothar Hoyer.
V.l.n.r.: Liesbeth Hoyer, Evert Meijer, overall winnaar, Ineke Wit, winnaar dames, Lothar Hoyer en Jeroen Janssen, beste bruto score.
V.l.n.r.: Liesbeth Hoyer, Evert Meijer (overall winnaar), Ineke Wit (winnaar dames), Lothar Hoyer en Jeroen Jansen (beste bruto score).