Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Vrijwel altijd spelen

U kunt bij ons vrijwel altijd spelen

De Semslanden is een 18- holesbaan, waarin we twee lussen onderscheiden: Hondsrug (1-9) en Boerveen (10-18). In principe wordt altijd maar één lus gereserveerd voor een clubwedstrijd. Op de andere kunt u dus gewoon starten, voor een hele of een halve ronde.

Wisselende startlus

Veel inloop-wedstrijden gaan over negen holes. We willen natuurlijk niet steeds dezelfde lus lopen. Daarom hebben we een wisselende startlus.

In de oneven weken slaat u voor een hele ronde af op Hondsrug (hole 1), in de even weken op Boerveen (hole 10). In dat geval hebt u bij de tweede lus standing (voorrang).

Als gast mág u uiteraard ook op de andere lus beginnen, maar u hebt dan bij uw tweede lus geen voorrang op andere spelers.

De wisselende startlus geldt de hele week, ook in het weekend. Welke lus de startlus is, staat zowel op het scherm in de hal als in onze agenda aangegeven.

En verder

Uiteraard worden op de Semslanden ook wedstrijden over 18 holes gespeeld. Deze staan in onze agenda meestal als aparte reserveringen van Hondsrug en Boerveen vermeld. Zo ziet u precies wanneer welke lus vrij is.

Een enkele keer is de baan in zijn geheel gereserveerd, bijv. voor de NGF-competitie of een groot toernooi. Dit staat in de baanagenda aangegeven als een reservering voor “1-18”. Dit proberen we zo veel mogelijk te voorkomen, maar dat kan helaas niet altijd. We vragen uw begrip daarvoor.

Terug naar baanagenda