Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Personeel gevraagd in ons restaurant

Bij Golfbaan de Semslanden zijn we op zoek naar enthousiaste, gastvrije medewerkers in ons restaurant. Als bedieningsmedewerker serveer je dranken en maaltijden in ons clubhuis. Je bent het aanspreekpunt voor onze leden en gasten.

Functie-eisen

We zoeken mensen die zelfstandig kunnen werken en flexibel inzetbaar zijn, door de week en/of in het weekend. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen maar niet noodzakelijk.

Functie-voorstel

Wat we jou bieden, is leuk en afwisselend werk in een gezellig restaurant op een prachtige golfbaan. Je krijgt een boven-marktconform salaris en deelt natuurlijk mee in de fooienpot.
In de winter zijn de werktijden voornamelijk van 10:00 – 18:00 uur. In de zomer beginnen we om 9:00 uur en werken we vaak in twee shifts. Je bent niet verplicht om elk weekend te werken.
Je kunt zelf kiezen tussen een contract voor 24 uur of een flexibel nul-urencontract. En als je op freelance-basis wilt werken, is dat ook prima. Het kan allemaal.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je sollicitatie met CV en motivatie naar secretariaat@semslanden.nl. Wij kijken uit naar je reactie.