Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

NGF competitie, informatie gastspelers

Informatie gastspelers NGF competitie

Voorjaar 2023

Voorspeelregeling

In de week voorafgaand aan de competitiedag kunt u voorspelen tegen ons introductietarief. Dat bedraagt momenteel €40,- p.p. voor 18 holes en €30,- p.p. voor 9 holes. Wij verzoeken u om uw bezoek af te stemmen met de captain van ons ontvangende team. Om te controleren of de baan beschikbaar is en om een starttijd te reserveren kunt u vooraf contact opnemen met onze proshop: telefoon 0599 -564458.

Wedstrijddag

De gebruikelijke starttijden gelden zoals beschreven in het competitiereglement van de NGF. Indien er iets verandert, zal de captain van de Semslanden de bezoekende teams daarover tijdig informeren.
Ballen voor de driving range zijn gratis te gebruiken door de gastteams, op basis van wederkerigheid. Hiertoe wordt de betreffende captain van de Semslanden een “ballendruppel” ter beschikking gesteld, die af te halen is in de proshop.

Restaurant

Alle teams die onze golfclub bezoeken tijdens de NGF-competitie, worden door het Semslanden-team ontvangen met thee of koffie en iets lekkers. Uw team krijgt een lunch aangeboden op basis van wederkerigheid. Voor de overige consumpties wordt per team een consumptiekaart aangemaakt.
Het is mogelijk om na afloop van de wedstrijden in ons restaurant te dineren. De captains stemmen onderling de exacte invulling af. Hiertoe zal de captain van het Semslanden-team het initiatief nemen.