Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Avontuurlijke route

Op zaterdag 27 juli werd de jaarlijkse crosscountry gehouden.  Marcel Vervest en Gerwin Schaafsma hadden weer een uitgekiend traject uitgezet.  En ondanks de sombere voorspellingen was het perfect golfweer!  Het was dan ook weer een heel geslaagde dag, afgesloten met een lekkere nassimaaltijd, die op het terras genoten kon  worden.

Maar voor het zover was, was er een prijsuitreiking.  En er waren heel veel prijzen, verdeeld over twee categorieën en separaat voor dames en heren.

Bij de strokeplay dames was de eerste prijs voor Renée Klerks met een netto score van 63, gevolgd door Ina Mennega en Ineke Wit.
Bij de heren ging de eerste prijs naar Conor Roche met 57, ex aequo met Paul Hillebrand.  Beiden werden op de voet gevolgd door Peter Wehnes en Rob Bootsma met 58.  Rob had de dag tevoren de hele route al even verkend – dat wierp dus duidelijk zijn vruchten af!

Bij Max. dubbel Par + 1 dames was Ina Copier de nummer 1, met een score van 55, op de voet gevolgd door Gea de Geus en Gisela Weiss, beiden met 57.
Van de heren was de geweldig spelende Okko Slim de onbetwiste kampioen, met een score van 52.  Piet Knollema scoorde 54 – Piet Bijmold en Bernard Talsma eindigden met 56.

Maar daar bleef het niet bij: er werden ook twee ‘holes in one’ geslagen, ofwel eagles op de Par 3’s, door Peter Wehnes en door Henny Beelen.  Beiden kregen door de wedstrijdleiding een goed gekoelde fles met inhoud aangeboden.

Namens het bestuur sprak Riemer Thalen een welgemeend dankwoord tot de beide wedstrijdleiders.