Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Jan Koster Pro Challenge 2024

Voor de 18e keer is zaterdag 11 mei gestreden om de Jan Koster Bokaal. Een wedstrijd waarbij de competitiespelers het opnemen tegen onze pro’s Richard Paul en Ben Paul (die inviel voor Adam Howard), en waarbij na de wedstrijd onze kampioenen gehuldigd worden door de voorzitter.

Het was prachtig weer en onder het genot van bitterballen, aangeboden door de TC, zat men gezellig te wachten op het terras op de laatste teams die nog binnen moesten komen. Mede dankzij de goede weersomstandigheden kon er goed gescoord worden. Dat bleek uit de netto scores die dit jaar 3 punten lager waren dan vorig jaar.

Het winnende team van vorig jaar neemt het traditiegetrouw op tegen de pro’s, Pieter Dol en Gerwin Schaafsma kwamen helaas niet verder dan 70,33 netto. De top 4 werden na een toespraak van Richard door de beide pro’s gefeliciteerd en wonnen doosjes golfballen, aangeboden door de pro’s. Het winnende team kreeg de beker overhandigd uit handen van Richard Paul.

  1. Peter Wehnes en Jaap Schrik                    netto 64,26
  2. Luke van de Bunt en Karmend Kasto      netto 65,2
  3. Jan Beelen en John van Apeldoorn         netto 65,34
  4. Rick van der Meer en Pavlos Efstathiou netto 65,63
  5. Richard Paul en Benjamin Paul                  netto 66,2

 

Onze voorzitter Ritzo Bloem zette de twee teams die dit jaar kampioen waren geworden tijdens zijn toespraak in het zonnetje.

Dames 1, 18 holes donderdag 1e klasse, Dina Brouwer (Captain), Annemieke Sanderse, Gertruud Westen (niet op de foto), Imelda Weel, Liesbeth Hoyer, Loes Ullers, Bernardine Woldring en Lidy Brokken. Zij zijn automatisch gepromoveerd naar de Hoofdklasse.

Dames 1, 27 holes zondag Hoofdklasse, Ina Mennega (Captain), Lianne Jansen, Heleen Groote (niet op de foto), Wil Brink, Catherina van der Zee, Joletta Ottens, Threa Felix en Germa Smit (niet op de foto).
Zij spelen de halve finale op Martensplek tegen Zeewolde 1 op zaterdag 25 mei 2024. Wie gaat er mee supporten?

 

Het was een gezellige wedstrijd en het was nog lang gezellig op het terras. Hopelijk proberen volgend jaar nog meer teams de pro’s te verslaan.

Wedstrijdleiding: Richard Paul en Karin Zant namens de TC
Nog wat foto’s genomen in de baan.