Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Fish and chips

Op 13 juli hadden de pro’s een ‘fish and chips’ wedstrijd georganiseerd.  Kosten noch moeite waren gespaard om hiervan een Brits feest te maken.  Richard vertelde bij de prijsuitreiking zelfs dat Adam en hij gezorgd hadden voor ‘echt engels weer’.  En dat klopte wel: het was echt golfweer met afwisselend regen, zon, wind, een dreigend onweersbuitje en dan begon dezelfde cyclus weer opnieuw.

Ook werd verteld dat Richard en Adam een dag tevoren nog even Dion, onze vaste kok, had geleerd om echte ‘mushed peas’ te maken voor bij de fish and chips.  Dat moet een geslaagde les zijn geweest: de Britse deelnemers waren enthousiast, en ook de Nederlanders lieten zich de maaltijd goed smaken.  Dion kreeg dan ook een welgemeend applaus.  Daarbij ook een groot compliment voor het horecateam: om zo vlot en soepel 80 mensen van een prima maaltijd te voorzien is bepaald een prestatie.

Ook door de baan werd ondanks het weer uitstekend gepresteerd.  Bruto scores van 68 en zelfs 65  kwamen voorbij: 68 voor het team dat derde werd, en 65 voor het team van Adam, Richard en Benjamin Paul en Marcel Vervest.

Maar de prijzen gingen naar de laagste netto scores.

De eerste prijs ging naar een voor de helft uit Britten bestaand team:  nieuwe leden Dini en Graham Whur, aangevuld met Ru Cleveringa en Marijke Otten, met netto 58 slagen.

De tweede prijs was voor Karin en Herman Zant, Peter Vooys en Gerwin Schaafsma met netto 61 slagen.

De derde prijs ging naar Pieter Dol, Nol Muller, Henk Buurlage en Jaap Schrik met netto 62 slagen.

Veel dank aan onze pro’s die voor een bijzonder geslaagde en gezellige wedstrijd zorgden, die in verschillende opzichten naar meer smaakte,
en een groot compliment aan Marcel Vervest die als wedstrijdleider voor een vlekkeloos verloop van het geheel zorgde.