Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Primeur Business Ryder Cup Semslanden vs Twentsche

Bij Gasselte in het mooie Drenthe werd op de Semslanden afgelopen donderdag 13 juni de eerste Business Ryder Cup gespeeld. Een uitwisseling die spontaan is ontstaan door het ontmoeten van mensen. Per team twaalf deelnemers, Singles matchplay.

Om 12 uur werden beide teams ontvangen door Christian Post (voorzitter van de BC). Na het welkomstwoord werd er gezamenlijk geluncht en aan tafel werden de messen al geslepen. Een ieder begon met haar/zijn voorbereidingen. Er werd over 18 holes gespeeld. De weersomstandigheden waren goed en de baan lag er goed bij. Bij binnenkomst natuurlijk de verhalen van wat er zich onderweg allemaal heeft afgespeeld, OOOEEESS en AAAASSS kwamen voorbij, maar over het algemeen was een ieder natuurlijk tevreden omdat het golfspelletje natuurlijk fantastisch is.
Nadat de punten waren verzameld kon men aan een welverdiende top-BBQ beginnen.

De horeca had weer haar best gedaan en de bediening was super.
Vervolgens werden de persoonlijke prijzen voor de Longest en de Neary uitgereikt.

Maar het ging natuurlijk om de Business Ryder Cup wisselbeker.
De Semslanden had natuurlijk het thuis voordeel, maar het was toch wel een klinkende overwinning voor de Semslanden: 17 – 7! De beker blijft dus een jaartje op de Semslanden te bewonderen.

Deze uitwisseling is natuurlijk bedoeld om te ontmoeten en samen te zijn, daarom zal er volgend jaar weer om de Business Ryder Cup gestreden worden, dan op de Twentsche.

Namens de Semslanden danken wij de Twentsche voor de komst en de uitwisseling. Graag tot volgend jaar op de Twentsche waar er een revanche gehaald zou kunnen worden….?