Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

3de Midzomeravond scramble carrousel

De derde scramble carrousel is al weer ruim een week geleden geweest. Van de prijswinnaars ziet u een aantal foto’s. Ook voor neary’s en longest zijn prijsjes te verdienen. Helaas was het net iets te fris om op het terras de prijsuitreiking te houden maar binnen was het erg gezellig, tijdens maar ook daarna.

Dit betekent dat de vierde en laatste alweer voor de deur staat namelijk woensdag 3 Juli waar zowel de dagprijzen als de overall prijzen worden uitgereikt. Het motto is nog steeds “speel eens met een ander”, maar het gaat er om op een ontspannen manier een rondje met iemand te lopen terwijl er toch een wedstrijd element in zit. We hopen komende week iets meer dames te mogen begroeten. Dus geef u zo snel mogelijk op, het goede weer zorgen wij wel voor.

Hondsrug:

Heren;

  1. Bernard Talsma en Conor Roche: netto 31
  2. Richard Paul en John van Apeldoorn: netto 33
  3. Marcel Vervest en Jan Beelen: netto 36

Dames;

  1.  Karin Zant en Ciska Kelholt-Sterringa: Netto 37
  2. Liesbeth Smid  en Gea de Geus: Netto 37

Boerveen:

Heren;

  1. Gerald Doorten en Henk Hollander: 33 netto
  2.  Peter Gijselman en Jouri Gijselman: 34 netto
  3. Herman Zant en Nol Muller: 36 Netto

Dames;

  1. Imelda Weel en Riksta Jager-Kuik: Netto 40
  2. Lita Keizer en Henny Beelen: Netto 42