Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Verslag dames 1, 50+ Voorjaarscompetitie 2024.

Verslag golfcompetitie dames 1, donderdag 50 plus 18 holes.

Dit jaar bestond ons team uit de volgende dames. Even voorstellen is bijna niet nodig , maar toch.
1) Annemieke Sanderse 2) Dina Brouwer 3) Gertruud Westen 4) Imelda Weel 5) Liesbeth Hoyer 6) Loes Ullers 7) Lidy Brokken 8) Bernardine Woldring

Gertruud was er dit jaar voor het eerst bij. Een welkome gezellige en sportieve versterking. Bernardine werd in februari geopereerd aan haar voet en was niet in staat om dit jaar competitie te spelen. Volgend jaar weer!!
Lidy is onze vaste reserve. Zij staat elke competitiedonderdag klaar om in te vallen. Super is dat!
Ons doel dit jaar was om ,als het enigszins kon, terug te keren naar de hoofdklasse . Maar gezelligheid en sportiviteit en het leuk hebben met elkaar, staat altijd voorop. We werden ingedeeld door de NGF in een poule met de Noord Nederlandse, de Hildenberg, de Compagnie en Parc Sandur.
Onze voorbereiding bestond uit les nemen van Adam en 3 keer voorspelen. We hadden de hele winter al getraind op de vrijdag.
De handicaps van onze tegenstanders lagen wel beduidend hoger dan onze handicaps, maar dat neemt niet weg dat we er wel heel serieus tegenaan moesten gaan. Een handicap zegt niet alles.
We hebben alle keren ruimschoots gewonnen. De tegenstanders waren allemaal leuke en gezellige dames en de wedstrijden verliepen zeer sportief. De ontvangsten op de andere clubs waren meer dan goed. Ook de ontvangst op onze club was prima! Hulde aan het team van de horeca. Men vond de baan uitdagend, spannend en mooi! Hulde aan het team van Arie!!
Op de laatste competitie dag 2 mei was het op Parc Sandur compleet feest. We hadden op veel donderdagen last van slecht weer, maar deze laatste dag was er eindelijk de stralende zon en een aangename temperatuur van 24 graden. Parc Sandur had er veel werk van gemaakt met een fijne bloemenhulde en mooie woorden. De Noord Nederlandse bracht nog een leuk lied ten gehore en onze captain Dina dankte iedereen hartelijk met een mooie toespraak.
Heel tevreden en voldaan gingen we naar huis.
We kijken terug op een zéér geslaagde competitie. De doelstellingen zijn voor de volle 100 procent gehaald.

Op naar de toekomst, op naar de hoofdklasse!!

Namens het team,

Liesbeth