Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

De stamper ligt al klaar

De voorbereidingen voor de eerste Stampot Match zijn in volle gang. Niet alleen ligt de stamper al klaar, maar ook wordt bijvoorbeeld al volop gekeken naar de samenstelling van een mooi prijzenpakket.

Aanstaande zaterdag 11 november starten we met de eerste wedstrijd in een reeks van vijf Stamppot Matches. We spelen in teams van twee. Je kunt je als duo opgeven, maar natuurlijk ook individueel. In het laatste geval zorgt de wedstrijdleiding voor een passende indeling.

De dames spelen naar keuze van rood of oranje en de heren van geel, blauw of rood.

De spelvorm is Chapman maximaal dubbel Par. Op elke hole slaan beide teamleden af, dan speelt A de bal van B en andersom, daarna, wordt er met één bal om en om verder gespeeld. De spelers wiens bal niet is gekozen, slaat de derde slag en vervolgens slaan de spelers om beurten.

De Stamppot Matches zijn gezelligheidswedstrijden en laagdrempelig, dus voor elke hoge of lage handicapper geschikt. Aarzel daarom niet om een of meerdere keren mee te doen! Inschrijven voor de eerste wedstrijd kan nog tot donderdag 9 november 22.00 uur.

Na afloop van de wedstrijd starten we met de prijsuitreiking en aansluitend een uitgebreid stamppot buffet voor € 17,00. Graag aangeven bij de inschrijving als u gebruikt maakt van het buffet. Omdat de wedstrijd spelen op de 11e, is de 11 plaats goed voor een gratis stamppot buffet.

We spelen dit seizoen de Stamppot Matches op de volgende zaterdagen:

  • 11 november
  • 9 december
  • 13 januari
  • 10 februari
  • 9 maart

Daarnaast worden op de volgende vijf zondagen de 9 holes Stamppot Matches gespeeld:

  • 26 november
  • 17 december
  • 28 januari
  • 25 februari
  • 24 maart