Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Einde Zomercompetitie Drieveld

Afgelopen zondag is er een eind gekomen aan de Zomercompetitie 2023 op onze par-3 baan Drieveld.

De voorgaande maanden is er in 6 wedstrijden volop gestreden om de prijzen, maar het plezier in het golfspelletje stond voorop.

Er werd gespeeld in 2 categorieën, nl. met handicap -9.9 t/m 36 en 36.1 t/m 54 en hoger; dit om ook zoveel mogelijk spelers de kans te geven om gezellig mee te doen.

Na een spannende tweestrijd in de categorie -9.9 t/m 36 tussen Harry Rundberg en Gerda van Tuil trok laatstgenoemde aan het langste eind en won de beker.
Harry werd dus tweede en won een heerlijke fles wijn en Rikus Hermeling legde beslag op de 3e prijs; een doos Belgische pralines.

In de categorie van 36.1 en hoger was de spanning voor wat betreft de 1e plek al na 5 wedstrijden geweken; Harry Damveld legde met de maximale score beslag op de beker.
De spanning hier zat in wie 2e of 3e zou worden.
Dit werd dan ook afgelopen zondag beslist; Geesje Westra ging met de fles wijn naar huis en Jenny Damveld met de doos Belgische pralines.

We kunnen terugkijken op een geslaagd evenement en hopen een ieder terug te zien bij de 1e wedstrijd van de Wintercompetitie op 18 november a.s., uiteraard ook weer op Drieveld.

De wedstrijdleiding.