Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

DIDA-Cup 2023

De DIDA-Cup 18 holes is in 2023 overtuigend met in totaal 44 wedstrijdpunten gewonnen door Alma Winkel. Zij ontving de bijbehorende glazen trofee 2023 na afloop van de laatste DIDA-Cupwedstrijd op dinsdag 17 oktober jl. De runner-up was Alie ten Hoope, zij eindigde met 34 wedstrijdpunten op de tweede plaats.

Na afloop van de DIDA-Cup-uitreiking maakte Alie ten Hoope bekend dat zij als voorzitter van de Damescommissie gaat stoppen. Alma Winkel is bereid gevonden haar op te volgen en zal officieel per 1 november a.s. de voorzittershamer
overnemen.

 

Alma Winkel, winnares DIDA-Cup 2023                                                                                                           Alie ten Hoope, runner-up DIDA-Cup 2023

Alma Winkel en Alie ten Hoope respectievelijk aantredend en aftredend voorzitter Damescommissie