Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

OGD-opa’s van de Semslanden:

“One can do so little, together we can do so much”  

Een Iers gezegde dat afgelopen maandag zeker van toepassing was. Op maandag 17 juli werd op de Semslanden de regiofinale gespeeld van de Stichting Old Grand Dad afdeling Noordoost.

Negentien clubs hebben hun beste spelers van hun clubwedstrijd uitgezonden om deel te nemen aan de regiofinale.  Vertegenwoordigers van 19 clubs, in totaal 91 deelnemers, die streden om plaatsing voor de landelijke finale op Wassenaar.
Elf van de deelnemers plaatsen zich voor de landelijke strijd om de titel: Beste golfende opa van Nederland.

Een Semslander heeft zich als 6de geplaatst.  Henk van Sluis mag de kleuren van de Semslanden hooghouden.
Vanaf hier succes Henk!

 

Maar behalve het sportieve succes is er nog iets anders dat de titel boven dit schrijven recht doet. Een wedstrijd organiseren is één ding, met zo’n ploeg mensen is het helemaal geweldig. De greenkeepers, administratie, de horeca, helpers als Roelf Wessels, Peter Gijselman, Willemien Geers en Wim Strijland maakten dat een feestelijke en serieuze dag voortreffelijk verliep. Hulde, Hulde, en bedankt! 

Dat we het dan ook nog voor elkaar krijgen om twee goede doelen te steunen is helemaal prachtig. Jongeren met een beperking die steunmiddelen krijgen om goed te kunnen functioneren bij de Asser Roei Club  

En jongeren uit Oekraïne die zeker beperkt zijn in hun ontwikkelingen als gevluchte jonge mensen die op geen enkele wijze verantwoordelijk zijn voor de smerige oorlog in hun thuisland. 

Allemaal jonge mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. En daar heeft de OGD voor gezorgd. 

OGD-opa’s van de Semslanden: 

dit is iets om trots op te zijn. 

Hartstikke bedankt! 

 Frans Geers 

Clubconsul OGD voor de Semslanden