Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Longest Day Golf op zaterdag 17 juni

In Engeland en enkele andere landen is het al een begrip: Longest Day Golf voor het goede doel. Je loopt die dag 36, 54 of 72 holes en laat je daarvoor sponsoren.
De NGF heeft dit initiatief nu ook omarmd en organiseert het in samenwerking met het Fonds Gehandicaptensport. En natuurlijk doet de Semslanden mee. Als er één club is waar je ziet hoeveel plezier gehandicapten in golf hebben, dan is het bij ons.
Om agenda-technische redenen valt de Longest Day bij ons trouwens op een zaterdag, namelijk 17 juni. Dan kun je met je flight van zonsopgang tot zonsondergang terecht op de grote baan en op Drieveld.
De club sponsort deze actie ook. De helft van de greenfee van deelnemende gasten gaat eveneens naar het goede doel.

Hoe doe je mee?

Nodig mensen uit om samen in een flight te lopen. Je kunt je inschrijven via eGolf op de gewone manier. Er zijn wedstrijden aangemaakt voor de grote en de kleine baan, voor 18, 36, 54 en 72 holes.
Kijk ook op de pagina LongestDayGolf.nl. Daar kun je je eigen donatiepagina aanmaken met de knop Start actie. Nodig al je vrienden en familie uit om je te sponsoren, deel je donatiepagina op social media en haal zoveel mogelijk geld op voor het goede doel.
Bij voorbaat heel veel dank voor alle golfers met een beperking!