Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Zaterdag opening vernieuwde Hamerlandenroute

Het pad over onze baan is onderdeel van de Hamerlandenroute. U hebt ongetwijfeld de paaltjes met een hamertje erop zien staan.

Deze wandelroute heeft een fikse vernieuwing ondergaan, in een samenwerking van diverse partijen: Hondsrug UNESCO Global Geopark, Vrienden van landgoed de Semslanden, het Hunebedcentrum en Vereniging de Hamerlanden. Er zijn twaalf informatieborden geplaatst bij “points of interest” en er is een instructief bodemprofiel gemaakt. Bovendien is er een nieuwe folder gedrukt en is de wandel-app helemaal herzien.

Deze route 3.0 moet natuurlijk officieel geopend worden en dat gebeurt op zaterdag 4 februari bij de Semslanden. Ons restaurant gaat daarom pas om 11:15 uur open voor onze leden en gasten. Wij vertrouwen erop dat u daar begrip voor hebt.