Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Seizoensafsluiting Marijke Brouwer bokaal

We hebben het seizoen afgesloten met een scramble wedstrijd en na de wedstrijd ook de uitreiking van de Marijke Brouwer bokaal gedaan.
In totaal hebben we elf wedstrijden gespeeld voor de bokaal waarvan de beste 5 tellen voor het klassement. Al gauw bleek één persoon er  bovenuit te stijgen, die de bokaal voor een jaar in huis mag hebben. De grote winnaar is Henk Koekoek. Alida Zwaagstra en Alie Meinema zijn respectievelijk 2e en 3e. En Okko Slim heeft de meeste birdies  gescoord.

Wist je dat…..
We gewoon doorgaan met de vrijdagmiddag inloop, indien het weer en de baan het toelaat!
Wij afgelopen jaar  44 wedstrijden hebben gespeeld bij de vrijdagmiddag inloop en dat Reint Kugel het vaakst meegedaan heeft!
Wij Frans Dieden bedanken voor het sponseren van de neary neary
Wij heerlijk hebben gegeten bij het ‘t Semshuis en de horeca daarvoor willen bedanken.

Wij willen jullie de reactie van de winnaar niet onthouden:

Dag allen,
Met trots heb ik op vrijdag 25 november, onder het genot van een heerlijke maaltijd in het clubhuis, de jaarlijkse Marijke Brouwer bokaal in ontvangst mogen nemen. Dit gevoel van trots is voor mij meer dan allen het winnen van deze competitie van 11 wedstrijden, waarvan de beste 5 resultaten tellen. Het is een leuk en uitdagend onderdeel van de bekende vrijdagmiddag inloop activiteiten, iets wat ik als zeer positief ervaren heb. De mooie golfbaan, de fijne wekelijkse contacten, de tips en adviezen, het kunnen verbeteren van mijn spel en handicap en niet te vergeten de heerlijke bitterballen na afloop, geven perfect weer dat voor mij en hopelijk vele anderen de vrijdagmiddag inloop een succesvolle formule is.
Met een pluim voor de goede organisatie kan ik aangeven dat ik het volgende seizoen de Marijke Brouwer bokaal met plezier zal verdedigen.
Groet,
Henk Koekoek

De wedstrijdleiding van de vrijdagmiddaginloop