Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Winteronderhoud van de baan

Onlangs heeft de baanadviescommissie overlegd over het onderhoud in de komende maanden. In de winter is de baan altijd kwetsbaar. Greens, fairways en tees krijgen dan veel te verduren. En we willen het nieuwe golfseizoen juist starten met een baan in goede conditie.

Daarom hebben we een plan gemaakt. Uitgangspunt daarin is dat we de baan zoveel mogelijk qualifying proberen te houden. En we blijven op zomergreens spelen.
Maar het is wel verstandig om een aantal tees deze winter rust te geven en te prepareren voor het nieuwe seizoen. Dat doen we met de witte, blauwe en oranje teeboxen. Die worden tot half maart gesloten. Eventuele aanpassingen van teeboxen staan voor dezelfde periode gepland.

Dit betekent dat u deze winter alleen kunt afslaan van de gele en rode tees. Vanaf half maart zijn alle tees weer open.

Binnenkort volgt er een uitgebreider bericht.