Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Aanstaande zaterdag Regenboogwedstrijd

Aanstaande zaterdag 22 oktober spelen we de Regenboogwedstrijd. Een gezelligheidswedstrijd voor jong en oud.

Tijdens de ronde van 18 holes worden alle vijf kleuren tees gebruikt, vandaar de naam regenboogwedstrijd. Tijdens deze wedstrijd spelen de heren 3 x van oranje, 4 x van rood, 4 x van blauw, 4 x van geel en 3 x van wit. De dames spelen 4 x van oranje, 4 x van rood, 4 x van blauw, 4 keer van geel en 2 x van wit.

De handicap wordt gerekend vanaf blauw. Voor de dames en de heren maken we na afloop een apart klassement op.

De keuze op welke hole vanaf welke tee wordt afgeslagen is – met inachtneming van bovengenoemde beperking – geheel vrij. Vóór het begin van de ronde dient echter de keuze wel op de scorekaart te worden aangetekend.

Doe mee en schrijf je in en ga vast puzzelen voor jouw beste strategie.

De inschrijving sluit donderdag 20 oktober om 22.00 uur.