Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Win een golfreis naar Marrakesh

Voorronde op GC Semslanden is op zaterdag 30 juli

Voor 2022 is de keuze voor de Finaleweek van de Aphrodite Be Live Golfcup gevallen voor Be Live Collection Marrakesh*****. Van 14-21 november zal deze golfreis plaats vinden, niet alleen voor de Finalisten van de voorrondes, maar ook voor de partners, vrienden en belangstellenden die graag in groepsverband deze golfreis willen meemaken.

Voorronde voor de Aphrodite Be Live Golfcup met spelvorm ‘Strokeplay maximum Score’ wordt op zaterdag 30 juli gespeeld. Deelnemers moeten lid zijn van de Semslanden of kunnen zich inschrijven voor een “Open Voorronde”. Deelnemers dienen min. 18 jaar te zijn op het moment dat de voorronde plaats vindt. De WHS HCP dient te liggen tussen 0-36 en men dient de amateurstatus te bezitten. Heren en Dames mogen starten vanaf de tee van hun keuze. Het inschrijfgeld bedraagt € 12,- per deelnemer. (min. 30 deelnemers per voorronde).
Deelnemers maken kans op de eerste prijs en dienen beschikbaar te zijn om van 14-21 november 2022 mee te gaan naar Marrakesh om aldaar te strijden met de andere voorronde winnaars om de titel.

De winnaar M/V van de voorronde op de Semslanden zal worden uitgenodigd voor deelname aan de buitenlandse finale, de waarde van de reis overstijgt de € 850,- niet.
Alle nummers 2 en 3 krijgen naast hun trofee ook een persoonlijke uitnodiging voor de Open Aphrodite golfwedstrijd op 09 Oktober in Duitsland en strijden daar om de allerlaatste Finaleplaats, of hij/zij kan kiezen voor een reischeque t.w.v. € 100,- resp. € 50,- voor de Aphroditereis 2022 naar Marrakesh. De prijzen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar of tegen contanten in te wisselen.  Een speler kan maximaal 2x achter elkaar Finalist zijn.

Wil jij meespelen met deze unieke wedstrijd, geef je dan tijdig op en wellicht speel jij de Finale in Marrakesh!