Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

De Parenwedstrijd

De parenwedstrijd.

Op donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag, werd de parenwedstrijd gehouden. Om misverstanden te voorkomen: dit is een golfwedstrijd waarin stelletjes die min of meer duurzaam samenleven het tegen elkaar opnemen.

Onder de bezielende wedstrijdleiding van Jorina Kalk gingen de 42 deelnemers (21 stelletjes dus) vanaf  11.00 uur van start. Het was prima weer. Aanvankelijk windstil, later met een frisse bries. Wij mochten, samen met Rob en Romana Pfeiffer, in de eerste flight starten. Heerlijk is dat. Een lege baan voor ons en al spoedig ook een lege baan achter ons. We hadden de ruimte. Dat was eigenlijk niet eens nodig, alle ballen gingen keurig rechtuit, we hebben niet hoeven zoeken -een paar waterballen slechts- dus we gingen lekker snel en soepel door de baan. En met ons ging het best aardig, vonden we al spelenderwijs. Met Rob en Romana ging het af en toe wat minder maar dat mocht de pret niet drukken, het was gezellig. En ook tijdens het wachten op de anderen en na afloop was het heel plezierig allemaal op het terras en in het clubhuis.

Jorina swingde door de prijsuitreiking heen en blij en tevreden gingen allen, niet alleen de prijswinnaars, na verloop van tijd naar huis toe. Het was een geslaagde dag.

Jan Goossens & Lidy Brokken.