Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

20 juli a.s. Herstart wekelijkse Dames Inloop

Met ingang van dinsdag 20 juli a.s. zal de wekelijkse Dames Inloop als volgt worden herstart:

Inschrijven zo veel mogelijk digitaal via E-Golf4U (bij Wedstrijden), uiterlijk tot zondagavond 22.00 uur. Er wordt van tevoren een startlijst gemaakt, zodat je alvast weet hoe laat je starttijd is. De eerste flight start om 9.00 uur. Last minutes inschrijvingen kunnen nog op dinsdagochtend van 8.45 – 9.15 uur aan de balie.

De wedstrijdleiding is op dinsdagochtend vanaf 8.45 uur tot ca. 9.45 uur aanwezig achter de balie in het clubhuis voor het innen van inschrijfgeld en uitdelen van scorekaarten. Het inschrijfgeld is € 2,00 voor een 18-holeswedstrijd, € 1,50 voor een 9-holeswedstrijd, € 3,00 voor een DIDA-Cup wedstrijd en € 2,50 voor een bridge-/golfwedstrijd (in de winter). Graag met gepast geld betalen.

Flightgenoten noteren op de scorekaarten elkaars score c.q. zijn marker.
,
Wij spelen weer elke week met andere spelvormen, zoals o.a. Vossenjacht, Matchplay, 3BBB, Stokken, Scramble, Stableford en 1x per maand (op de 3e dinsdag) de DIDA-Cup Strokeplay qualifying wedstrijd.

Gaarne na afloop van de wedstrijd de scorekaarten zo spoedig mogelijk bij de wedstrijdleiding inleveren! Dan kan snel na binnenkomst van de laatste flight de prijsuitreiking plaatsvinden. Bij mooi weer buiten op het terras en bij minder goed weer binnen in de brasserie.

Naast de prijzen voor de beste scores zullen weer birdies worden uitgereikt en zijn er weer balletjes voor de winnaars van de neary, neary/neary of longest.

Hopelijk zien wij veel dames op de dinsdag om weer gezellig mee te doen met de Dames Inloop.