Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Qualifyingkaarten invoeren

Met het ingaan van het nieuwe WHS zijn er een paar aanpassingen met betrekking tot het invullen van een scorekaart.
Soms worden gegevens niet of onvolledig ingevuld en dat leidt tot een niet verwerkte kaart of wordt een kaart twee keer of vaker ingeleverd en dat leidt weer tot een te hoge of lage handicap.

We zetten alle stappen zoals ze gelden voor E-golf4U en Golf.nl nog even voor u op een rijtje.

U maakt een kaart aan in E-golf4u via de website of app op de telefoon (app downloaden via de browser via https://m.eg4u.nl) of via Golf.nl en vult de gevraagde gegevens in.
Is uw marker lid van de Semslanden dan zoekt u in het ‘zoekveld’ de naam in onze ledenlijst en klikt de betreffende persoon met persoonscode aan.
Voor het goedkeuren van een qualifying-kaart krijgt de marker voortaan een e-mail. Pas als de marker de score goedkeurt, wordt de kaart verwerkt.

Speelt u met een gastmarker dan moet u de naam en het e-mailadres van de marker invullen zodat ook dan een e-mail ter goedkeuring van de score kan worden toegestuurd.

Mocht het lang duren voordat de kaart wordt goedgekeurd, voer de kaart dan vooral niet nog een keer in. Alle kaarten worden namelijk meegenomen in de berekening! U kunt uw marker wijzen op het mailbericht en vragen de kaart even goed te keuren.

Voor wedstrijden geldt dat scores alleen via E-golf4U kunnen worden ingevoerd.

Heeft u vragen neem dan gerust contact op met de Handicap- en Regelcommissie of het secretariaat.